ESCARGOTS

Oesters

GRILL SPECIALITEITEN

BRASSERIE BREDA

Borrelen Breda

Borrelen kan goed in Breda. Maar waar moet je zijn? Bij Café Noir natuurlijk! Een borrelcafé gelegen tussen het gezellige Ginneken en de binnenstad van Breda. Hier kun je de beste bieren en wijnen drinken en óók nog eens heerlijk lunchen en dineren. Mensen bezoeken ons borrelcafé nabij het Ginneken graag om een drankje te doen, een feestje te vieren of een hapje te eten. Kom jij ook borrelen?

Gezellig borrelen met vrienden of collega’s in Breda

Lekker borrelen in een ongedwongen sfeer met vrienden of collega’s? Dan ben je bij Café Noir aan het juiste adres. Ben jij een echte bierliefhebber? Dan hebben we voor jou 10 verschillende biersoorten op de tap. Voor de wijnliefhebbers is er een uitgebreide wijnkaart met diverse wijnen. Uiteraard hoort bij een drankje ook een lekker hapje. Bij Café Noir is het mogelijk.

Huiselijk borrelcafé nabij het Ginneken

Café Noir is een borrelcafé nabij het Ginneken waar je makkelijk binnenloopt voor lekkere kop koffie, een borrel of een heerlijke lunch of diner. Het is een plek gecreëerd met het elegante en allure van Parijs en de gezelligheid van Breda. Het is een café wat je ook zomaar tegen kunt komen in hartje Parijs. Wij zijn open van maandag tot en met zondag. Op donderdag tot en met zaterdag tot in de late uurtjes.

Bienvenue

Wij van Café Noir houden van goede borrels! Een speciaalbiertje of een goed glas wijn met verschillende lekkernijen. Heb je een vraag en/of opmerking? Bel dan naar 076 – 521 96 99. Wil je werken bij Café Noir? Laat het ons weten en wie weet word je onze nieuwe collega.

MEEST BEKEKEN PAGINA’S:

DE PARIJSE SFEER    NAAR BREDA

CAFÉ NOIR BEVINDT ZICH PRECIES TUSSEN HET GEZELLIGE GINNEKEN EN DE BINNENSTAD VAN BREDA

EEN GEZELLIG CAFÉ    RESTAURANT AAN DE GINNEKENWEG

HET ELEGANTE VAN PARIJS EN DE GEZELLIGHEID VAN BREDA

HEURES D’OUVERTURE

maandag 10:00 – 23:00 UUR
DINSDAG 10:00 – 00:00 UUR
WOENSDAG 10:00 – 00:00 UUR
DONDERDAG 10:00 – 01:00 UUR
VRIJDAG 10:00 – 02:00 UUR
ZATERDAG 10:00 – 01:00 UUR
ZONDAG 11:00 – 23:00 UUR 

openingstijden keuken
lunch 12:00 – 16:00 UUR / diner 17:30 – 21:00 UUR

WERKEN BIJ CAFÉ NOIR

Word jij deel van ons Noir team? Klik hier voor meer informatie