ESCARGOTS

Oesters

GRILL SPECIALITEITEN

BRASSERIE BREDA

Lunchen Ginneken

Wil jij lunchen bij een gezellig lunchcafé in Breda? Een gezellig en bijzonder lunchcafé is te vinden nabij het Ginneken. Bij Café Noir geniet je niet alleen van een heerlijke lunch, maar ook van een lekkere kop koffie, uitgebreid diner of een gezellig borrel met collega’s of vrienden. Mogen wij je binnenkort verwelkomen in ons lunchcafé, gelegen tussen het gezellige Ginneken en de binnenstad van Breda?

Heerlijk lunchen nabij het gezellige Ginneken

In ons sfeervol lunchcafé in Breda kun je gezellig lunchen onder het genot van diverse luxe broodjes, sandwiches en salades. De lunchkaart is zeer divers. Wil je liever koffie met gebak? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Er is voor elk wat wils en wij bieden kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De keuken voor de lunch is van maandag tot en zondag geopend van 12:00 tot 16:00 uur.

Niet enkel een lunchcafé tussen het Ginneken en de binnenstad van Breda

Naast heerlijk lunchen ben je bij Café Noir ook welkom voor een gezellige borrel met vrienden of collega’s. Zowel werkende als studerende mensen bezoeken ons café om een biertje te drinken of een feestje te vieren. Wist je dat wij 10 bieren op de tap hebben? Heerlijke speciaalbieren? En bekende wijnen? Op onze website vind je onze uitgebreide drankenkaart. Kom jij gezellig borrelen met je medestudenten collega’s?

Kom snel binnen kijken

Nieuwsgierig naar wat we jou te bieden hebben? Kom snel binnen kijken en beleef het elegante van Parijs en de huiselijkheid waar Café Noir altijd om bekend heeft gestaan. Met veel trots heten wij jou van harte welkom in ons café en bistro. Heb je een vraag en/of opmerking? Of wil je bij ons komen werken? Neem dan contact op door te bellen naar 076 – 521 96 99. Wij staan je graag te woord.

MEEST BEKEKEN PAGINA’S:

DE PARIJSE SFEER    NAAR BREDA

CAFÉ NOIR BEVINDT ZICH PRECIES TUSSEN HET GEZELLIGE GINNEKEN EN DE BINNENSTAD VAN BREDA

EEN GEZELLIG CAFÉ    RESTAURANT AAN DE GINNEKENWEG

HET ELEGANTE VAN PARIJS EN DE GEZELLIGHEID VAN BREDA

HEURES D’OUVERTURE

maandag 10:00 – 23:00 UUR
DINSDAG 10:00 – 00:00 UUR
WOENSDAG 10:00 – 00:00 UUR
DONDERDAG 10:00 – 01:00 UUR
VRIJDAG 10:00 – 02:00 UUR
ZATERDAG 10:00 – 01:00 UUR
ZONDAG 11:00 – 23:00 UUR 

openingstijden keuken
lunch 12:00 – 16:00 UUR / diner 17:30 – 21:00 UUR

WERKEN BIJ CAFÉ NOIR

Word jij deel van ons Noir team? Klik hier voor meer informatie